• Anderen vinden...

 • Nathalie Sie heeft veel kennis over ouderenmishandeling. Maar bovenal ook over verschillende vormen die je kan inzetten om ouderenmishandeling, zoals financiële uitbuiting bespreekbaar te maken. Ze heeft het vermogen om (oudere) trainers stap voor stap met nieuwe werkvormen vertrouwd te maken. Dat doet ze op een rustige wijze waar cursisten zich direct vertrouwd bij voelen. Nathalie leert hen dat ze met vertrouwen nieuwe werkvormen toepassen op een manier die bij henzelf past. Daarmee kunnen het onderwerp financiële uitbuiting op luchtige wijze bij groepen senioren bespreekbaar maken.

  Gemiddelde score van deze training 8.6 Liesbeth Boerwinkel, Adviseur Collectieve Belangenbehartiging Gezondheid, ANBO

 • "KIES is superleuk en Thera is een goede trainer omdat zij mij goed heeft geholpen. Ik durf nu met mijn vader te praten als ik een probleem heb."

  Lucie, 12 jaar, deelnemer KIES

 • De training Werken met 1Plan1Regisseur is op een prettige manier gegeven, praktijkgericht waardoor ik echt heb kunnen leren. Nathalie voelde ons goed aan.

  Gemiddelde score van deze training 9.0 B. Jasai, WMO Consulent, Sociaal team Oegstgeest

 • Wij hebben met veel interesse en plezier deze training gevolgd en veel informatie meegekregen die de basis is voor verdere implementatie. De training sluit zeer goed aan op het vervolg wat wij er zelf aan willen geven.

  Gemiddelde score van deze training 8.5 Corry vd Laak & Jan Doldersum, managers, de Twentse Zorgcentra

 • “De training Aandachtsfunctionaris geeft mij de tools om mijn functie als aandachtsfunctionaris uit te voeren, praktische handvatten, slimme weetjes en Nathalie is een trainster waar je wat aan hebt, omdat zij goed aanvoelt wat er nodig is in de groep."

  Gemiddelde score van deze training 8.0 Belinda Walbeek, Sociaal casemanager, Gemeente Den Haag

 • "De training Werken met 1Gezin1Plan heeft een leuke afwisseling tussen luisteren en zelf oefen / input geven. Goede groepsgrootte. Trainer wist up tot date informatie over ontwikkelingen en veranderingen. Er was genoeg ruimte voor vragen. Ik heb nu een concreter en completer beeld bij 1Gezin1Plan."

  Gemiddelde score van deze training 8.3 Hilda v/d Roer, persoonlijk begeleider, Leger des Heils

 • "Thera is een professional die de mogelijkheid bezit om zeer complexe materie terug te brengen naar concrete voorbeelden en oefeningen, waardoor het voor bijvoorbeeld studenten HBO-verpleegkunde studerend bij Avans Hogeschool een prachtig leermoment vormt. Daarnaast is de vrolijke, open en positieve houding van Thera stimulerend voor de interactie met de groep, wat het leren tot verdieping brengt."

  Liesbeth Theuns, Docent HBO-verpleegkundige, Avans Hogeschool

 • " Fijne toegankelijke trainster die goed kan aansluiten bij vragen. Veel ervaring, dus makkelijk schakelen. Top!"

  Gemiddelde score van deze training 8.3 Linda Jongerius, jeugd- en gezinswerker, Sociaal team

 • "Nathalie heeft een 'training op maat' gegeven aan het Meld- en Advies Team van Sherpa. Bij het samenstellen van deze training liet Nathalie zien hoe snel en makkelijk zij aansluit en anticipeert bij de vragen en wensen van de organisatie. Terug kijkend op de training heeft Nathalie ons ontzettend veel kennisaspecten en tips gegeven om het stappenplan nog duidelijker te specificeren vanuit de verschillende wettelijke en juridische kaders waar we als zorgorganisaties mee te maken hebben.
  Nathalie sloot goed aan bij de individuele leervragen binnen het team. Met name het oefenen met elkaar vanuit dilemma's vanuit de praktijk was waardevol. We hebben Nathalie ervaren als zeer betrokken, scherp, kritisch en deskundig."

  Gemiddelde score van deze training 8.8 Saskia Streng, Adviseur Zorg en Ondersteuning, Kind, Jongere en Gezin, Sherpa

 • "Nathalie Sie is een uitstekende trainer en adviseur: zeer professioneel in het samenstellen van haar advies en training die direct aansluiten bij de behoefte van opdrachtgever. Tegelijkertijd verliest zij de grenzen van de beroepsethiek, pragmatische en juridische kant van de zaak niet uit het oog."

  Gemiddelde score van deze train-de-trainer 9.1 Marion Dral, pedagoog, adviseur & coördinator, Partoer

 • Tijdens een train-de-train programma Huiselijk Geweld en Kindermishandeling heb ik Nathalie leren kennen als trainer. Twee mooie dagen vol oefening, reflectie en informatie. Niets dan lof voor Nathalie over de wijze waarop zij mij in de ‘leermodus’ zette. Ze sluit aan bij de krachten van de deelnemers, schept een veilige en ontspannen sfeer en geeft steeds op een bescheiden manier de extra informatie en tips die je nodig hebt om een stap verder te komen. Zeer respectvolle basishouding richting deelnemers, (mishandelende ) ouders en cliënt. Top!”


  Gemiddelde score van deze train-de-trainer 9.2 Maria Vermeulen, preventiewerker en trainer, SGJ Christelijke Jeugdzorg

 • "Ik heb de training aandachtsfunctionaris gevolgd en vond het een zeer nuttige training om te doen. Het heeft mijn inzicht verbreed in de problematiek en hoe ik als professional hiermee zou moeten omgaan, maar ook hoe ik collega's bij soortgelijke situaties kan ondersteunen met kennisoverdracht."

  Gemiddelde score van deze training 8.0 Zaryan Nuri, coördinator Intermediairen Contactpunt, Dienst SZW Gemeente Den Haag

 • "Nathalie heeft in company trainingen 1Gezin1Plan gegeven bij ASVZ, de ambulante dienstverlening. Naadloos kan ze aansluiten bij wat er speelt en weet ze de juiste toon te raken. Met het zelfde gemak speelt Nathalie, terwijl ze training geeft, een rol (bijvoorbeeld een vrouw met een verlaagd IQ en borderline problematiek), om de cursist vooral een optimale leerervaring te bieden. Daarnaast vind ik Nathalie een heel fijn mens om mee samen te werken.”

  Gemiddelde score van deze training 8.6 Annalise Zweegman, teamleider Ambulant, ASVZ

 • "Nathalie is als trainer in staat om heel helder en met verstand van zaken het kader van de training neer te zetten, om daarna de deelnemers alle ruimte te geven om zelf te ontdekken, vragen, ervaren. Deelnemers gaan hierdoor spelenderwijs aan de gang, ook bij de soms emotioneel beladen onderwerpen, zoals kindermishandeling. Nathalie brengt zelf een onwankelbare rust en vertrouwen mee, waardoor de deelnemers ook altijd met meer zelfvertrouwen en zelfinzicht de training weer uit gaan. Een toptrainer dus, didactisch sterk, creatief en talent voor improvisatie, een scherpe focus op leerrendement, en, niet onbelangrijk; humor! Een ideale collega om als trainingsactrice mee samen te mogen werken.”

  Sylvia Monten, trainingsacteur, MTWorks

 • "Als coördinator van Trainers Huiselijk Geweld zorgt Nathalie er al jaren voor dat het niveau van kennis en vaardigheid bij professionals in brede zin wordt verruimd, verdiept en verbreed, teneinde daarmee de veiligheid van kinderen en jongeren te vergroten. Nathalie coördineert, ontwikkelt, adviseert en verzorgt hoogwaardige scholing op het gebied van Aanpak huiselijk geweld. Zij heeft inmiddels een trainerspool, op het gebied van aanpak huiselijk geweld, van ruim 100 trainers opgebouwd.
  Wat ik waardeer in Nathalie, is haar deskundigheid, haar scherpe helicopterview, gedrevenheid, tomeloze energie en de rust die zij uitstraalt in de meest complexe situaties. Ik werk al jaren op verschillende gebieden veel met Nathalie samen en wil daar nog aan toevoegen dat zij heel prettig in de samenwerking is en over een flinke dosis humor beschikt."

  Bianca Kruis, procesbegeleider en trainer, Kruijs Training en Advies